Kleuradvies herfsttype: Welk kleurtype ben jij? Na een uitgebreide kleurenanalyse weten we welk kleurtype jij bent en welke kleuren jouw het mooist staan. De kleuren van een herfsttype zijn vol en warm. Van natura heb je veel kleur in huid, haar en/of ogen. Je bent mooi met warme kleuren.

 

Basiskleur: draag donkerbruin in plaats van zwart. Accenten: maak gebruik van levendige accenten. Haarkleur: als je je haar wilt verven is het mooi om te kiezen voor roodbruin, rood-goud,rngoudblond. Zorg voor veel kleur en warmte in het haar, vermijd de asblond kleuren. Brilmontuur: goud, bruin. Draag een warme kleur montuur. Sieraden: goud en goudkleurige sieraden staan je het beste. Bij tweekleurige sieraden is het mooi de goudkleur te laten overheersen. Lingerie: voor lingerie is het mooi om een kleur te dragen die dicht bij je huidskleur staat. Cremekleur staat je mooier dan wit. Onder wit – draag rood, dit schijnt niet door. Badkleding: groen, bruin en oranje-rood zijn mooie kleuren voor badkleding. Kies een warme kleur. Uitgebreide informatie over jouw kleuren als herfsttype krijg je na de kleurenanalyse: herfsttype, wintertype, zomertype en lentetype met de bijpassende kleuren vind je in het magazine die je krijgt na een kleurenanalyse bij Colour for me. Welke accentkleuren, haarkleur, brilmontuur en sieraden staan jou het beste? Zie ook de openingspagina’s van kleuradvies zomertype, kleuradvies wintertype en kleuradvies lentetype.

Persoonlijke kleurenwaaier
Bij het kleuradvies kun je kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier, een handig hulpmiddel voor de aanschaf van kleding en accessoires.
De kleurenwaaier maken we op maat, met jouw beste kleuren.
Stel je vraag