Haarkleur advies: Bij de kleurenanalyse krijg je een persoonlijk haarkleur advies. We laten je zien welke kleuren het mooist bij je staan: kleding, make-up, sieraden, brilmontuur, badmode en haarkleur komen aan bod.

 

Lentetype: als je je haar wilt verven is het mooi om te kiezen voor goudblond, koper of goudbruin. Zorg voor warmte in het haar, vermijd de asblond kleuren.

 

Zomertype: als je je haar wilt verven is het mooi om te kiezen voor asblond, parelblond of hazelnootbruin. Vermijd goudtinten in het haar.

 

Herfsttype: als je je haar wilt verven is het mooi om te kiezen voor roodbruin,

 

 

rood-goud, goudblond. Zorg voor veel kleur en warmte in het haar, vermijd de asblond kleuren.

 

Wintertype: als je je haar wilt verven is het mooi om te kiezen voor donkerbruin of mahonie. Vermijd goudtinten in het haar.

 

Na het haarkleur advies kun je kiezen voor een persoonlijk haarstaalpallet: we kunnen een pallet met haarkleuren die het mooist bij jouw natuurlijke haar, huid en oogkleur passen toepassen in de persoonlijke kleurenwaaier. Een handig hulpmiddel om de juiste haarverf uit te kiezen.

Persoonlijke kleurenwaaier
Bij het kleuradvies kun je kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier, een handig hulpmiddel voor de aanschaf van kleding en accessoires.
De kleurenwaaier maken we op maat, met jouw beste kleuren.
Stel je vraag