Kleuradvies lentetype: Een kleurenanalyse laat zien welke persoonlijke kleuren mooi bij je staan. Een lentetype is mooi met warme, heldere, frisse kleuren.

 

 

 

Basiskleur: draag bruin in plaats van zwart. De basiskleur mag ook licht zijn. Accenten: maak gebruik van frisse accenten. Haarkleur: als je je haar wilt verven is het mooi om te kiezen voor goudblond, koper of goudbruin. zorg voor warmte in het haar, vermijd de asblond kleuren. Brilmontuur: goud, geelbruin of zonder rand. Zorg voor een warme kleur die niet te donker is,

dit staat te hard in je gezicht. Sieraden: goud en goudkleurige sieraden staan je het beste. Lingerie: Cremekleur staat je mooier dan wit. Badkleding: zalm roze, warmrood en blauwgroen zijn mooie kleuren voor badkleding. Kies een warme kleur. Uitgebreide informatie over jouw kleuren als lentetype krijg je na de kleurenanalyse. Lentetype, zomertype, herfsttype of wintertype, het magazine van Colour for me staat boordevol tips en inspiratie. Deze ontvang je bij een kleuradvies.

Persoonlijke kleurenwaaier
Bij het kleuradvies kun je kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier, een handig hulpmiddel voor de aanschaf van kleding en accessoires.
De kleurenwaaier maken we op maat, met jouw beste kleuren.
Stel je vraag