Kleuradvies Overijssel: Herken je dit, in de winkel zie je een kledingverkoop- ster met een superleuk jurkje. Jij koopt het jurkje maar thuis blijft het in de kast hangen. Waarschijnlijk stond de kleur de verkoopster fantastisch maar is het jurkje niet jouw kleur. De kleur van een kledingstuk doet namelijk zo veel! Een kleuradvies geeft inzicht in welke kleuren mooi bij je staan. Na een kleu- renanalyse weet je welke mogelijkheden er allemaal zijn en kun je blijven verrassen. Winkelen in Overijssel wordt een stuk gemakkelijker na een kleur-

advies. We zitten in Zwolle gevestigd maar we komen ook veel bij mensen thuis. Voordeel hiervan is dat je gelijk de kledingstukken waar je vragen over hebt tevoorschijn kunt halen. Geniet van een gezellig kleuradvies. Overijssel heeft Colour for me! In de volgende plaatsen geven wij geregeld een kleuranalyse: Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Raalte, Hellendoorn, Rijssen en Zwolle.

 

Maar ook buiten Overijssel komen we veel, dus bel gerust 😉

Persoonlijke kleurenwaaier
Bij het kleuradvies kun je kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier, een handig hulpmiddel voor de aanschaf van kleding en accessoires.
De kleurenwaaier maken we op maat, met jouw beste kleuren.
Stel je vraag