Kleuradvies wintertype. En kleuradvies gaat als volgt: Eerst wordt de precieze teint van je huid, haar en oogkleur bepaald en bekijken we met analysedoeken welk kleurtype je bent. Vervolgens doen we een check met 80 kleurdoeken. Ook krijg je een persoonlijk make-up advies. Een wintertype is mooi met koele, heldere, diepe kleuren.

 

 

 

Basiskleur: je basiskleur is zwart. Probeer je niet te veel tot zwart te beperken, kleur maakt je sprankelend. Accenten: maak gebruik van levendige accentkleuren, knalkleuren. Haarkleur: als je je haar wilt verven is het mooi om te kiezen voor donkerbruin of mahonie. Vermijd goudtinten in het haar. Brilmontuur: zilver, grijs of in een opvallende winterkleur, het kan allemaal. Je mag contrast maken in het gezicht. Sieraden: zilveren en witgouden sieraden staan je het beste. Bij tweekleurige sieraden is het mooi de zilverkleur te laten overheersen. Wanneer je parels draagt zijn deze het mooist in het wit. Opvallende modesieraden staan heel mooi bij een wintertype. Lingerie: Wit staat mooier dan cremekleur. Badkleding: roze, blauw, groen en paars zijn mooie kleuren voor badkleding bij een wintertype. Kies een koele opvallende kleur of ga voor zwart. Je ontvangt uitgebreide informatie over kleur, kleding en make-up bij de kleurenanalyse. Een wintertype en zomertype zijn mooi met koele kleuren. Een lentetype en herfsttype zijn mooi met warme kleuren.

Persoonlijke kleurenwaaier
Bij het kleuradvies kun je kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier, een handig hulpmiddel voor de aanschaf van kleding en accessoires.
De kleurenwaaier maken we op maat, met jouw beste kleuren.
Stel je vraag