Kleuradvies zomertype: de persoonlijke kleurenanalyse wordt duidelijk welk kleurtype je bent : lentetype, zomertype, herfsttype of wintertype. Door de uitgebreide check met 80 kleurdoeken kunnen we precies zien welke kleuren het mooist bij je staan. Het kan best zijn dat je een zomertype bent, maar dat een aantal lentekleuren ook mooi bij je staan. Iedereen is immers uniek. Een zomertype is mooi met zachte pastelkleuren met af en toe een donker accent.

 

 

 

Basiskleur: draag antraciet in plaats van zwart. De basiskleur mag ook licht zijn. Accenten: gebruik af en toe een donker accent. Haarkleur: als je je haar wilt verven is het mooi om te kiezen voor asblond/ parelblond of hazelnootbruin. Vermijd goudtinten in het haar. Brilmontuur: zilver, roze, lichtblauw, grijs of doorzichtig. Zorg dat de kleur niet te donker is, dit staat te hard in je gezicht. Sieraden: zilveren en witgouden sieraden staan je het beste. Lingerie: Crèmekleur staat je mooier dan wit. Badkleding: violet, turkooisgroen en roze zijn mooie kleuren voor badkleding. Kies een koele kleur die niet te donker is. Bij Colour for me ontvang je uitgebreide informatie over jouw beste kleuren. Deze krijg je het kleuradvies: zomertype, herfsttype, wintertype of lentetype. Welk kleurtype ben jij?

Persoonlijke kleurenwaaier
Bij het kleuradvies kun je kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier, een handig hulpmiddel voor de aanschaf van kleding en accessoires.
De kleurenwaaier maken we op maat, met jouw beste kleuren.
Stel je vraag