9 januari 2017
Kleuren voorjaar / zomer 2017!

Het is nog koud buiten maar¬†de eerste voorjaarscollectie hangt alweer in de winkels, heerlijk als je het mij vraagt ūüėČ Komend voorjaar / zomer gaan we gelukkig weer veel kleur zien. Favoriete kleuren zijn:

pastelgeel en knalgeel: een lastige kleur, voorals voor vrouwen met blond haar. Kijk uit of de kleur geel die je¬†wil dragen je haar niet ‘geel’ maakt, dit zou jammer zijn.

roze: veel roze, vooral knalroze. Prachtig voor een wintertype! Een zomertype kan de iets zachtere rozetint dragen en ben je een lente of herfsttype? Draag een rozetint die iets meer naar oranje neigt: zalmroze, perzikroze.

turquoise: prachtige kleur voor een lentetype. Heb je blauwe ogen? Draag turquoise en je ogen lijken waarschijnlijk nog veel blauwer, mooi!

lapisblauw: een koele blauwkleur, prachtig voor een zomertype! Is de kleur iets donkerder dan ook prachtig voor een wintertype.

knaloranje: oranje is een lastige kleur, het maakt veel mensen wat bleekjes. Knaloranje staat prachtig bij een herfsttype. Ben je een lentetype? Waarschijnlijk is het nog mooier als je een oranje pakt die ietsje naar roze neigt.

groen: appeltjesgroen is een kleur die je gaat zien komend voorjaar / zomer. Heel mooi voor een lentetype en de meeste herfsttypes. Ben je een zomer of wintertype? Draag dan een groen die iets meer naar blauw of grijs neigt, petrol bijvoorbeeld.

wit: vind ik persoonlijk heel mooi zomers, voor mijzelf roomwit. Dit is iets zachter dan spierwit. Uiteraard is wit te combineren met alle andere kleuren. Heb je donker haar? Draag dan een donkere kleur top /vesje of sjaal op wit. Dit spreekt veel meer in je gezicht dan helemaal in het wit.

hazelnootbruin: bruintinten zijn heel mooi voor de warme kleurtypes lente en herfst. Mooi in combinatie met wit zomers. Ben je een koel kleurtype? Kies dan een bruin die ietsjes naar grijs neigt inplaats van naar oranjebruin. Grijsbruin staat veel mooier bij je huid.

metallic: ook een veelgeziene kleur, zilver / metallic. Vooral voor schoenen heb ik het een aantal keer voorbij zien komen. Zilver: prachtig voor een zomertype en wintertype. Goud: prachtig voor een herfsttype en lentetype.

Wil je weten welke kleuren jou het beste staan? Wil je meer kleur dragen? Doe dan een kleuradvies!